Avonturiers Lelystad vindt het erg belangrijk dat de zorg die wij bieden en leveren van hoge kwaliteit is. Wij werken met gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Zij hebben de verantwoordelijkheid voor de groep en alles wat hiermee te maken heeft. Ze werken binnen een vast team, zodat kinderen en medewerkers elkaar goed leren kennen.

Te allen tijde is de pedagogische medewerker samen met een andere medewerker van Avonturiers Lelystad. Dit kan ook een medewerkster in opleiding of met een ondersteunende functie zijn. Er zijn altijd minimaal 2 medewerkers beschikbaar. Het aantal aanwezige medewerkers is gerelateerd aan het aantal aanwezige kinderen. Hierbij worden de richtlijnen gehanteerd die staan opgenomen in het convenant Verantwoorde Kinderopvang. Dit is opgesteld door de branchevereniging kinderopvang en BOinK (de Belangenvereniging voor Ouders in de Kinderopvang).

Kwaliteit bieden

Jaarlijks volgen de medewerkers cursussen in het kader van deskundigheidsbevordering. Het bieden van kwaliteit heeft altijd onze aandacht en is ook ons uitgangspunt in de begeleiding van stagiaires.

 

Stagemedewerkers:

De studenten van nu zijn de collega’s van de toekomst! Bij avonturiers Lelystad brengen wij graag onze kennis en ervaring over op de leidsters in spe. Deze medewerkers mogen uitsluitend onder begeleiding van een gediplomeerde medewerker werken.

Vrijwilligers:

Dit is een medewerker die ondersteuning biedt aan de medewerkers van de groep.